Informació

La cursa començarà a les 9 del matí. El punt de sortida és a la zona esportiva del Congost, al costat del rocòdrom.

És important que arribeu amb temps per tal de confirmar la inscripció i que deixeu el menjar per al banc d’aliments. Hi ha pàrquing de sobres per tothom al costat mateix de la sortida. Hi haurà vestidors i dutxes per a tothom.

La cursa surt del Congost, però anirem en sortida neutralitzada uns dos km fins al Suanya, punt d’inici, i acaba de nou al Congost. Per tant, el circuit és circular.

El mal temps no serà impediment per a la celebració de la punktrail. És responsabilitat dels participants de dur l’equip adequat i d’estar convenientment preparats físicament.

Embrutar o malmetre el paratge pel que es passarà està prohibit i castigat amb la castració química. I es quedarà sense butifarra.

5 nocions bàsiques de la filosofia punktrail:

1.- les punktrail són GRATUÏTES. Si hi ha alguna cosa a la venda, és de compra totalment voluntària i ajudarà a pagar les despeses que genera la cursa, mai per fer diners. Una punktrail no té ànim de lucre.
2.- les punktrail són SOLIDÀRIES. És important que porteu menjar per al banc d’aliments.
3.- les punktrails són DURES. Mirem de fermés d’un recorregut per satisfer les necessitats de tothom. Però els recorreguts són exigents: corriols, pujades i baixades tècniques. No deixarem a ningú indiferent.
4.- les punktrails NO SÒN COMPETITIVES. No hi ha dorsals, ni classificació. Correm pel plaer de córrer i perquè podem fer-ho.
5.- per a un punktrailer el tercer temps és molt important. Petar la xerrada a l’arribada amb els companys amb una BUTIFARRA, una cervesa o una beguda isotònica es fa del tot imprescindible.

Anuncis

Un pensament sobre “Informació

  1. Berenguer

    A la web parla la data de l’any passat, però he trobat una agenda i diu que farà aquest diumenge. Com inscriure aquesta cursa? Cal ser fedrerat?

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s